malinobagheera

Alla inlägg under augusti 2011

Av Malin Grotherus - 16 augusti 2011 10:13

Idag ska man på Nina träning SUPERROLIGT!!!

Baggen gick super fint hemma på banan igår :D och jag känner att jag borde börja träna på programet jag ska rida i helgen ....Åhhh...skolan börjar imorgon bläää...hoppas vi får ett bättre schema än förra terminen...

//Malla

Av Malin Grotherus - 14 augusti 2011 22:43

Den här helgen har vi haft kvalhelg då jag på lördagen gjorde ett kval :)

Och idag så har Maria Hall och Coriander gjort sitt 2:a kval till Msv B och en 7:e placering GRATTIS! :)

Hahaha... vi hoppas på fler bra helger :)

Kram Malin

Av Malin Grotherus - 14 augusti 2011 22:20

Idag har jag varit med Maja på Bärf där hon har sin ponny Plexus :)

Maja red ut i skogen med några andra tjejer från stallet och jag gick och joggade och det var faktiskt riktigt roligt :) Jag fick testa och rida lite på Plexus i ridhuset och han var jättesnäll :)


//Kramiz Malla 

Av Malin Grotherus - 14 augusti 2011 22:20

Idag har jag varit med Maja på Bärf där hon har sin ponny Plexus :)

Maja red ut i skogen med några andra tjejer från stallet och jag gick och joggade och det var faktiskt riktigt roligt :) Jag fick testa och rida lite på Plexus i ridhuset och han var jättesnäll :)


//Kramiz Malla 

Av Malin Grotherus - 13 augusti 2011 23:13

Ja nu är vi hemkommna från Eskilstuna det har varit en rolig och varm dag Tillsammans med roliga och glada människor:) Vi åkte tillsammans med en kommpis till mig som heter Fillippa och hennes Mamma Kattis som jag har tränat både hoppning och dressyr för dock endast dressyr på Baggen ;)


Första klassen var Lagtävlansprogrammet och det gick bra Bagge var jättefin på framridningen med blev lite seg inne på banan (kan ha varit för att banan var hård :( ) men annars gick det superbra    Jag fick 62,571%


Andra klassen för dagen var LA:P1 :Bagge känndes mycket bra och hade ett friskt tempo på framridningen men när jag kom in på banan slog han av lite och jag tappade lite av de jag hade innan jag gick in på banan.

Men jag och Kattis ( filippas mamma som är tränare) hade en plan att jag inte behöver ha någon super fart i skolorna bara jag gör det med flyt och det funkade riktigt bra..jag hade inte det bästa tempot men vi gjorde allting med flyt :)

 (För er som känner mig så vet ni hur jag har hållt på och försökt få 62% för att kvala Nationelt ..).. Jag fick  64,211% Äntligennnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

Ett kval klart ett to go :D

Kramiz Malin och Bagheera  

Bilderna ska jag försöka fixa till imorgon :)

Av Malin Grotherus - 11 augusti 2011 14:19

Idag har vi varit och hämtat hö ! Så vi har packat in och ur balar ur transporten, som galningar! Haha.. vi var tvungna och sparka och dra i höbalarna för att vi skulle få igen luckan på den andra transporten ;)

Bagge ska gå ett lungt pass i kväll eller rida ut eller något sånt :) Så ni får lite bilder ikväll. 

Och jag har fått hem min kavaj som jag  glömmde i Bollnäs när jag var där och tävlade ;) Jag känner att jag är duktig på att glömma saker :)

//Kramiz Malla och Baggen    



Av Malin Grotherus - 10 augusti 2011 22:54

Hej !

Idag har jag varit på Nina träning. Det gick jättebra Bagge hade jättefin trav och han gick jättebra han gjorde skolorna mkt bra    I galoppen måste jag komma ihåg att aktivera honom. Nina berättade hur banan i Eskilstuna (jag ska och tävla där i helgen) och hur jag ska rida på de banorna + att hon berättade hur jag ska rida fram   Eftersom mamma glömde att fota så får ni en bild över hur vädret har varit här i Uppsala ;)  

//Kramiz Malin och Bagheera

Av Malin Grotherus - 9 augusti 2011 16:42

Idag har jag tränat för Maria (en av mina tränare) Vi tränade lite olika kontroll övningar runt konor och över bommar..


I slutet av passet så red jag upp Lagtävlansprogram för Ponnyallsvenskan, och det gick jättebra baggen gick bra hela passet. Det enda som var lite svårt var att galoppera över bommar tyckte baggen ;) Först var det lite läskigt men sen så gick det  jättebra :)

Imorgon är det träning för Nina, och kolla lite allmänt inför tävlingen i helgen :)


//Kramiz Malin och Bagheera :)

Inga bilder från träningen då mamma var med och red men det kommer nog några imorgon från nina träningen.. till dess få ni nöja er med en gammal bild :)

  Ett foto jag tog på Baggen och mamma på ängen :)

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards