malinobagheera

Alla inlägg den 3 april 2012

Av Malin Grotherus - 3 april 2012 22:32
Det gick jättebra i Högbo!
 Är supernöjd med Bagheera han skötte sig och jag skötte mig oxå ganska bra jag fixade i alla fall det viktigaste som var att ANDAS! 
När vi skulle åka upp till Högbo så blev det jättehemskt vädet det snöade och blåste kastvindar och det var inte roligt :( Vi var tvugna att köra 35-40 km/h på vissa ställen det var läskigt kan jag säga. När vi kom upp till typ Kolmården avfarten såg vi en transport i det andra körfältet som hade snurrat och stog åt fel håll vilket soå läskigt ut..(det stog en bil där och hjälpte den) Sen blev vi typ omkörda av 4 ambulanser så det var inte så roligt.
När vi kom fram gick vi och gjorde i ordning Bagheeras box. Han fick stå näst längs in så det var rätt lungt inte så många som sprang förbi vilket jag tror att han tyckte var väldigt skönt. :)

Första klassen gick bra jag var lite nervös men inte så farligt jag skulle ju bara rida igenom programmet. Det gick bra jag trodde att han skulle börja moppsa när vi kom ner och gick förbi dommaren men han gick så fin förbi, älskade ponny Det känndes bra när jag kom ut från banan, jag red fel en gg men vadå ..
Andra klassen gick helt ok jag red fel och sen så ropade C dommaren in mig på banan och sen så tog hon fram mig och sa att hon var lite virrig å att jag måste gå ut och invänta min starttid.Men det gick helt ok jag var nöjd med min ritt men domarna tyckte att jag behövde visa mer samling .


Den översta rätten är min och det är Pasta med massor med gosaker :)
Den understa är mammas rätt och det är Laxspätt med Potatis och någon konstig chili sås ;)

När vi hade ätit allt det här så skulle vi försöka gå tillbaka till rummet och vi höll på att spricka när vi kom upp till rummet satt jag och kollade på VEM ÄR SMARTARE ÄN EN 5:E KLASSARE det var jätteroligt. Sen gick vi och la oss för att vi skulle orka gå upp på morgonen.
På morgonen så startade jag Lagtävlans Programmet men mamma och jag trodde att det var mästerskapsprogrammet som var först så jag var tvungen att lära om mig programmet och tänka om men det var ingen fara. Men det gick bra jag gjorde iordning ponnyn och red fram han var mjuk och fin. Dock red jag fel "jag skyller det på mamma ;) "
Vi gick och åt lunch i mellan klasserna och jag älskar tävlingar med bra mat( för det är inte förän typ iår som jag har börja äta frukost på morgonen när jag tävlar ) eftersom man ska kunna prestera bra kan man inte äta en toast och tro att man ska överleva för det går inte ! När man idrottar på hög nivå måste man äta bra !!! Högbo har mycket bra mat med sallad o så..

Andra klassen och jag satsade på att visa skillnader mellan de olika samlingsgraderna och så. Och det visade sig att det var så man skulle rida! Jag fick 61% Nästan 62 % och det var extra hög bedömning eftersom det var GLOBENKVAL :) Så jag är jättenöjd med helgen och så sattsar vi mot nästa tävlig som är GRUMS 
Mina mål på tävlingen i Grums är att ; Ha roligt ! ANDAS Inte rida fel ;)
Min dator blev konstig  när jag skrev det här men jag orkar inte fixa det ;) 
Kramiz Malin

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards