malinobagheera

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Malin Grotherus - 9 april 2012 10:24

Mamma gick upp vid 6 och fodrade (vi bodde på anläggningen om ni inte förstod det) :)

Sen såg gick jag upp lite senare vi åt frukost sen när vi skulle gå ner till stallet och börja fixa lillskrutt så inser vi att någon har tagit Mammas skor mycket smidigt. 

Mamma tar fram ett par andra skor och vi går ner till stallet. Baggen står där lungt och äter. Gör iordnig alla grjejer för jag startade rätt sent. 14 någonnting ...Det var ialla fall LA:P2 och jag fick 65.800% och kom nästsist då förstår ni motståndet ;) OBS! vi var bara 4 st ;) 


 Till nästa klass som var lite senare vilade vi och baggen fick ut och gå lite och så. Jag jag skulle rida fram till andra klassen så ser jag några som står vi framridningen som verkeligen kollar på mig. De kommer fram till mig och mamma och berättar att de är Bagheeras förföra ägare(föräldrarna inte dottern för hon var i Schweits)  och frågade om de fick ta bilder och så. Jag red fram och mamma stod och pratade med dem jag fick oxå lite tips av mamman. 


Jag gick in på banan och han var helt ok han blev lite för lång i ökningarna och tappade baken lite i galoppen på vissa saker men domarna kommenterade inte det. Han var inte så daär rädd för domaren som han kan var avilket var skönt. Det var FEI:s Lagtävlans program och jag fick 61,453  %vilket jag var mycket nöjd med den sista placerade hade 65% 

Jag var mycket nöjd med dagen som helthet fick mycket beröm av förföra ägarna att han såg fin ut och att jag red honom bra, det är alltid roligt att höra. Efter min sista ritt så skrittade vi ut i skogen och tog det lite lungt. 

Det var Fredag 

Av Malin Grotherus - 9 april 2012 09:50

Hej ska berätta om min helg i grums, och bered er på ett låååååångt inlägg.


TORSDAG: Jag gjorde iordning och vi packade och knoppade fixade ponnyn och allt. Vi lastar in i tid för att komma fram i god tid så att jag skulle kunna rida lite när vi kom fram. (Eftersom det tar 5h att åka till Grums så åkte vi dagen innan) Allt gick jättebra solensken, baggen var lung och allt känndes bra. När vi kommer till Västerås så kör det förbi en bil som vinkar på oss att vi ska köra av. 


Så vid nästa avfart kör vi av vi tänkte att översta luckan kanske hade åkt ner eller nått. När vi kommer ut ur bilen så går mamma ett varv runt transporten först kan hon inte se någonting, men sen ser hon massa gummismulor bakom transporten. Vi hade fått punktering på transproten men eftersom vi har boggi så känndes det inte, men hjulet såg helt hemskt ut. 


Vi ringde till pappa och jag som är jättenervig satt och skakade i bilen för att jag var så chokad och ledsen. Pappa sa att vi inte fick åka något med transporten fören vi fått ett nytt hjul och när vi fått det skulle det inte köras häst i den ifall att de andra hjulen var lika dåliga. Så mamma satte sig och ringde runt till alla däckfirmor i Västerås efter några svar och prislapp på 2.500 så ringde vi pappa igen och frågade om han kunde komma och byta hjul.Det kunnde han men vi skulleoxå försöka fixa fram en transport som baggen skulle åka i.


Vi ringde runt till typ alla vi kännde och tillslut fick vi tag på en transport. Gulliga Maria Hall lånade ut sitt släp till oss. Efter 2 h på en parkering så kom pappa med Marias transport. Då återstod bara en fråga hur skulle bagheera reagera på att bli utlastad på en parkering berdvid E18. 

Jag tränsade och stoppade fickorna fulla av morötter Han var sten cool  Han undrade nog mest vad vi höll på med. Han gick snällt in i Marias transport. Medans vi lastade så bytte pappa hjul på vårat släp. 

Vi fortsatte mot Grums med vår bil och Marias transport. Restern av resan gick jättebra. 


När vi kom fram och hade lastat ur spånat boxen och fixat till baggen så kom tjejen som skulle visa oss var vi skulle bo. När vi kom fram till rummet så passade inte nyckeln så efter typ 30-40 minuter fick vi vårt rum och vi som redan var helt slut höll ju på att dö. Men när vi tillslut fick vårt rum så somnade vi rätt snabbt. 

Det var Torsdag

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards