malinobagheera

Alla inlägg den 14 april 2012

Av Malin Grotherus - 14 april 2012 22:10

Här har ni mammas FB inlägg om helgen i grums. 

Ekorrarna (som jag skrev om tidigare) varslade ju om att det skulle hända något.... Punktering på transporten i Västerås på väg till tävling i Grums... Omlastning av (mycket snäll ♥ ) ponny till lånad transport på parkeringen utanför Toys R us... Väl framme vid tävlingsplatsen vid 22 tiden, blir anvisad en avställningsplats för transporten mellan en hästlastbil och en lyktstolpe utan särdeles stort manuvreringsutrymme åt något håll! På andra sidan hästlastbilen var det 50 m helt fritt...blodsockernivå är på 0! Ska bo på anläggningen. Kommer till rummet - nyckeln passar inte - efter ca 1 timme (inklusive släpa väskor fram och tillbaka till olika alt förslag till rum) kan vi slänga oss i säng! Upp kl 06 för att fodra och kolla till ponnyn. Helt vitt ute och det snöar för fullt. Tillbaka till rummet och slänger mig på sängen en stund. Käkar lite frulle och ska tillbaka till stallet för att fixa inför första start... Kommer ut i hallen - någon har snott mina stallskor (med specialsulor)!!! Hittar övergivna stallskor som jag lånar-visar sig vara hål i dem så fötterna är som "svampar" efter halva dagen i "snöglopp" ... Dags för hemfärd vid 21 tiden, efter Karlskoga mitt i värsta uppförsbacken skramlar det till och motorn låter som f-n!! Kan med nöd köra 40 km/tim till Örebro -hittar en nattöppen mack. Konstaterar efter lite hjälp av en mek-kunnig vänlig själ som stannar och undrar vad som hänt -att tändstiftet o tändhatten skjutits ut ur motorblocket och ligger uppepå motorn....("sprinten" som håller tändhatt/stift på plats är avbruten - sannolikheten att detta händer är väl som att bli träffad av blixten ungefär...) Efter lite fix och trix får vi dit tändstiftet och lyckas få tändhatten att sitta kvar.... /Magnus kommer och möter upp och kör efter oss hem) Hemma och lämnar av ponnyn i stallet kl 04.30
Håll er undan nu alla ekorre-eländen!!!!

'

Men det hände en positiv sak som vägde upp mycket ! Jag blev placerad ochd det var min och Baggens 2:a Nationella tävling =) VI fick 66% av en av domarna :)

Världens bästa ponny <3 Bagheera <3

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards