malinobagheera

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Malin Grotherus - 8 februari 2012 16:38

Ja som ni kanske fattar så har jag haft lite problem med internet på mitt rum Det skumma är att det bara är i mitt rum det inte funkar


Igår var det ingen Nina träning för Nina var sjuk och hade ont i halsen vilket kanske inte är den bästa mixen om man ska sitta och Skrika ! (haha.. fast på ett peppande sätt) Så mamma kollade om jag kunde rida för Maria och jag kunde rida för Maria så då gjorde jag det.

'Och det gick helt okej ! Ibörjan var han lite het men det är posetivt att han är pigg, i mitten var både jag och Bagge lite ofokuserade men i slutet så blev det BRA!

Ett stort + med lektionen var att det blev miljöträning då de va folkr på "lilla-läktaren" och så hade Maria sin hund med sig som hoppade omkring på läktaren + att det hängde massor med grejer på staketet (i ridhuset)


Efter jag hade ridit och kommer in i stallet hade mamma tagit in Tango (hunden) i stallet och han satt och kollade på mig när jag fixade med Baggen. När jag hade ställt in Baggen i boxen så lekte jag lite med honom innnan det var dax för honnom att åka hem..


Vi får se om jag kommer ut till stallet på Fredag och någon träning på Tisdag för mamma ska operera sig imorgon och vi får se hur hon mår och så :/ Hon ska operera armen för att förra året ramlade hon och bröt armen så de opererade in en metall grej i armen och den ska hon ta bort

Armen efter förra operationen:

Kramizar Malin 

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards