malinobagheera

Alla inlägg under mars 2012

Av Malin Grotherus - 17 mars 2012 21:50

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit SJUK!

Så jag har inte tyckt att jag har haft något att skriva om samtidigt som jag inte har orkat...


Men nu ska jag skriva ett låååååååångt inlägg. 


Det blev ingen tävling för mig i Sunsvall för läkaren vägrade att ge mig medicin + att mamma tyckte att jag var för sjuk. Men jag har följt alla som är där och jag ska berätta lite..


Moa som har Adrenalin och Martell hade en bra dag och fick fina poäng av domarna ! Hon vann en klass på Martell :)

Kom 5:a på Adde med nästan 65% i första starten. I andra klassen kom hon 3:a(första utanför palcering) med nästan 64% !

En bra första dag för MOA!!! :)


Malin Lönn och Casiopeia 2 hade också en bra dag med fina resultat ! Startade 2 kval klasser och fixade båda så nu är de färdig kvalade till SM ! GRATTIS!!


OCh sen vill jag skicka ett stort KOMIGEN till Lovisa och Tolle hade lite otur i de enkla bytena men annars gick det bra för när de startade sin första Nationella tävling ! 58% i första och 59%  !! Vilket jag tycker är bra resultat för att vara första gg... KOM IGEN NU LOLLO! Störst bäst och vackrast !! ;) 


Lycka till tjejer i helgen och jag önskar att jag kunnde vara där !!!


Här kommer några bilder på tjejerna:

Moa och fina ponnyn Martell :

Malin Lönn och fina Casiopeia 2:

Sist men inte minnst Lollo och finaste Tolle:

Kramiz på er Malin :)

Av Malin Grotherus - 17 mars 2012 20:15

Jag hade ALDRIG  hört den innnan jag såg den på en blogg för något år sedan,  jag kan inte säga att det är någon låt jag ihuvutaget gillar. MEN på tidningen ridsports hemsida står det att havreochpappa ska göra en ny version på den. Så jag lägger ut den "riktiga" idag och så ska jag försöka att lägga ut hans verison imorgon.

Jag tycker att det är skummt att de låter henne rida utan hjälm! Och jag förstår inte hur hon kan rida utan hjälm!! Det är barn och ungdomar som kollar !!!

Av Malin Grotherus - 12 mars 2012 16:35

Förlåt att jag inte har bloggat så myckte men det har varit mycket med skolan..


I fredags så red jag lite lungt eftersom det var tävling i Heby på lördag...


Lördag : Mamma och jag knoppade och fixade baggen.

Till första klassen så gick det helt okej förutom att en unge var tvungen att HOPPA ner för trappen och Baggen blev såklart jätterädd! Men jag fick honom att lunga ner sig så det gick helt OK med 60% 

Andra klassen gick inte riktigt som jag hade tänkt med jaja... Domaren var helt borta under programmet och kom inte på att jag hade ridit fel fören efter programet och ja, vad mer behöver man säga.. 58 % + att baggen var lite spänd !!

Men vi tar revanch i SUNSVALL när ni minst anar det :)

Skoja men jag hoppas att det går bra i sunsvall...

Av Malin Grotherus - 8 mars 2012 11:49

Sitter och vantar pa att HKn ska börja. Är lite trött även fast vi bara har haft en lektion. Ska inte till baggen idag. Han ska fa nya skoer och hinner inte med mamma ut innan hovis kommer. Det ar jattebra att hovis kommee for Baggen har litelanga tar... Men nu börjar vi snart Kramiz Malla

Av Malin Grotherus - 7 mars 2012 23:00

Hej ! Förlåt för den förskräckligt dåliga uppdateringen, jag skyller allt på skolan och min lata sida ;)


I tisdags var det träning på Nåntuna och jag måste säga att det gick mycket bra. Baggen gick i en fin stadig form och vi övade på osynliga hjälper och lite fin lir. Dock var det enligt mig lite segt men jag tror att det bara var inbillning.. 

Jag red programdelar och testade lite. Bollade lite frågor med Nina var han lagom i formen, han känndes bra i öppnan och så vidare. Det var jätteroligt ! 


Onsdag, idag. 

När vi kom ut i stallet idag så när jag tog ut baggen och visiterade. Så såg jag att han hade fått ett litet sår på benet. Men det var inte svullet och inget bara ett litet sår.. Men försäkerhetsskull så tog vi honom på linan i ridhuset och han var inte halt.


Jag har inte longerat baggen så mycket och när jag har gjort det har han ofta haft någon inspännig. Idag hade jag inte det och han var väldigt pigg så ibland lyssnade han inte när jag försökte få honom att skritta.. Han fick gå en kort stund i linan i skritt och trav... 


När jag hade linat klart gick vi in i stallet och borstade läänge på Bagge. Han tycker att det är jätteskönt nu när han fäller.. :) När jag hade ställt in Baggen i boxen så hade mamma börjat mocka åt Allegro. Vi mockar och borstar på honom på Onsdagar, och hans husse och matte Baggen på Torsdagarna.. Medans mamma mockade så borstade jag på honom men det var lite  svårt att nå ända upp på ryggen då han är runt 170cm imh. Allegro brukar vara lite tiggig(nafsig) och bita i grimmskaftet. Men idag var han jättelugn och gosig :) 


Hoppas att ni har det bra tills nästa gg :)

Malin O Bagheera

Av Malin Grotherus - 5 mars 2012 23:02

Sitter och lyssnar på musik och pluggat hela kvällen känner mig lite trött och samtidigt lite stressad ...

HÄR SÅ ATT NI FÖRSTÅR :

(Jag vet det är inte såååå mycket men om man samtidigt satsar på skolan är det en del, och jag måste ju hinna träna, det är tur att jag har MAMMA:) )

  • Tisdag Fysik Prov
  •  Onsdag Tyska Förhör
  • Lördag tävling Heby 2 program
  •  Måndag Stort SO prov 
  • Onsdag Tyska läxa
  • Torsdag Praktisk Prov i HK 
  • LÖ-SÖ Tävlig Sunsvall 2 dagar Nya FEI Programmen 
  • Måndag Kemi Prov på Salter och Joner 
Blääääääääää......Jag blir bara stressad och inte alls taggad när jag ser dethär och jag som redan är känd för att ha svårt för att lära mig programmen... :( 
Det ända som jag är glad över just nu är att jag fick veta idag att jag fick B på muntlig redovidning i engelska från att vara på E/D nivå vilket känns HELT FANTASTISKT!!! För mitt mål på förra utväckligssamtalet var att förbättra mig i Engelska  :D 
Nu när jag ändå är i farten med att vara tråkig och gnällig så tänkte jag slänga in att jag sammtidig är deppig för att min nya kavaj skulle ha kommit för typ 1/2- 1 månad sen  :( Jag bestälde den i DECEMBER och pikur kan inte säga när  den ska komma....AHHHHH !!! Jag blir galen jag mena jag ska tävla på Lördag jag mena den har ju knappast kommit då *SUCK*
Till lite mer roliga saker från det där jättealvaliga 
Mamma red Baggen idag och de hade fräst omkrig i ridhuset som tokar ;) Så att mamma hade tappat sin Iphone.. Dessutom barbacka haha..de är lika galna båda två ;) 
 
Kramiz Malin och Bagheera 
Måste ta en bild så ni få se skilnaden på hur han såg ut i sommras och NU :) 
Av Malin Grotherus - 3 mars 2012 13:28

Ikväll är det Nina träning i Funbo, tror jag... Ialla fall så fick jag veta imorse att Lollo också ska det och då är det extra roligt. :) Jag vet inte jag kanske ska ta chansen och rida upp LA:P1 och 2. Men jag vet inte Nina kanske har några ideer .. 

Mamma och Max (lillebror) är på innebandy match jag orkade inte följa med för jag är jättetrött och jag har inte derekt någon förklaring ..Kan man bli trött av att kolla på en 2h jättespännande musikal..


Sitter och kollar runt på lite allt möjligt FB,Youtube, bloggar, Equipe osv. 


Bloggar om träningen senare idag ..

Av Malin Grotherus - 2 mars 2012 23:21

Red i ridhuset och baggen var jättetaggad, vilket är roligt.Jag gjorde öka minska tempot i alla gångarter även påbörjan till piruett och enkla byten.

Försrt var han bara stressad och spänd men efter en stund släppte det och han blev jättefin och gjorde skolor i riktigt låg-form. 

När jag skulle gå ut höll en tjej på att lägga på ländtäcket på sin häst och jag vet inte hur hon lyckades men det slutade med att hästen blev jätterädd och kastade sig  runt henne typ 6 gg och Baggen och jag stod några meder ifrån. Baggen blev lite stirrig och hoppade ett litet steg bakåt men inget annat.. DUKTIG PONNY :))))

//GOD NATT  Malin O Bagheera :)

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards