malinobagheera

Alla inlägg den 17 januari 2012

Av Malin Grotherus - 17 januari 2012 22:35

Haha..när jag skulle skriva rubrik så börjde jag skriva trö och då kom det upp typ 5 olika trött haha..undrar vad det kan betyda. ;)

Sitter och lyssnar på radion kollar facebook och så tänkte jag lägga in ett inlägg innan jag kryper ner i sängen och läser min älskade bok :)

Jag skulle ha tränat för Nina idag men när mamma hade sms;at och frågat om det var samma tid som det brukar hade Nina svarat att hon var i Holland och tränade..Så när jag slutade sms:de mamma och sa att det inte var någon träning idag.Då blev jag lite depp men det ordnade sig när vi kom till stallet för därvar det liv och rörelse.

Jag gjorde iordning bagge och gick ut i ridhuset:

När jag gick ut stog det två tjejer som skulle in i ridhuset så vi fick lite sällskap vilket kan vara trevligt.Baggen känns bra och jag lääääängtar till nästa träning.


Men helt plötsligt får vi mer sälskap när....

När jag skulle börja galoppera hör jag hur något skrapar bakom mamma då är det en av Anettes katter (vi tror att den heter Bettan) som pressar sig under dörren och springer in i ridhuset och hoppar upp på en av plankorna bredvid fönstren som är högst upp på ridhuset...Där springer hon omkring tillslut sprinnger hon in i foderladan...Busiga Bettan..


  Kramiz Malin och Bagheera

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards