malinobagheera

Alla inlägg under januari 2012

Av Malin Grotherus - 19 januari 2012 17:18

Igår var det öppethus på Tunaberg där jag går och eftersom jag går inriktning så skulle vi vara där..vi satt och spelade våra låtar och så kom det föräldrar och deras barn.

Så mamma fick åka ut till Baggen och rida.Hon som har tjatat om att hon ska "sno" sin ponny...Jag vet inte vad hon gjorde men det stog på FB att de hade BUSAT..hum..

Ska äta snart så jag måste gå nu hoppas ni har det bra !!

Av Malin Grotherus - 17 januari 2012 22:35

Haha..när jag skulle skriva rubrik så börjde jag skriva trö och då kom det upp typ 5 olika trött haha..undrar vad det kan betyda. ;)

Sitter och lyssnar på radion kollar facebook och så tänkte jag lägga in ett inlägg innan jag kryper ner i sängen och läser min älskade bok :)

Jag skulle ha tränat för Nina idag men när mamma hade sms;at och frågat om det var samma tid som det brukar hade Nina svarat att hon var i Holland och tränade..Så när jag slutade sms:de mamma och sa att det inte var någon träning idag.Då blev jag lite depp men det ordnade sig när vi kom till stallet för därvar det liv och rörelse.

Jag gjorde iordning bagge och gick ut i ridhuset:

När jag gick ut stog det två tjejer som skulle in i ridhuset så vi fick lite sällskap vilket kan vara trevligt.Baggen känns bra och jag lääääängtar till nästa träning.


Men helt plötsligt får vi mer sälskap när....

När jag skulle börja galoppera hör jag hur något skrapar bakom mamma då är det en av Anettes katter (vi tror att den heter Bettan) som pressar sig under dörren och springer in i ridhuset och hoppar upp på en av plankorna bredvid fönstren som är högst upp på ridhuset...Där springer hon omkring tillslut sprinnger hon in i foderladan...Busiga Bettan..


  Kramiz Malin och Bagheera

Av Malin Grotherus - 16 januari 2012 09:00

Idag har jag tagit det lugnt gick omkring i pjamasen typ hela förmiddagen hehe.. Varit hos Baggen Det var bra med skrutt han fick ta det lite lugnt idag..Vi skrittade i ridhuset.Efter det stod i och myste i stallgången..Borstade och så :) 


Just det glömde att skriva hurdet gick när mamma och jag var på stan. Mamma köpte sin fina svarta väska med rosa insida:) Och sedan gick vi och kollade på H&M för jag hade hittat en fin Kappa där.Men när vi kom dit fanns den inte i min storlek. Då kollade vi vad de hade på rean och då hittade jag en tröja som jag blev helt förälskad i.Men mamma sa att hon hade sätt en jättefin kappa på NewYoker så vi gick in där och ut därifrån komjag med en jättegullig kort vinterkappa :)Just det jagköpte jag tror att det var på Glitter ellernågot  liknande ett paktemed jättefina snurror till min donut som har när jag tävlar:

Hoppas att jag inte tråkade ut er helt ;)

Av Malin Grotherus - 14 januari 2012 12:10

Mamma och jag ska upp på stan då mamma ska köpa en väska som hon fick presentkort i julklapp för att köpa...Sen blir det nog Bagge-bus få se vad vi ska göra idag. Ni får se om vi har hittat några fynd,ikväll.

Glöm inte att svara på frågan i inlägget före...i kommentar rutan.. :)

Kramiz Malla och Bagge-bus ;)

Av Malin Grotherus - 11 januari 2012 22:58

Ifall ni inte kommer ihåg vad fråga läsarna var:


Jag tänkte börja med en grej som heter fråga läsarna, det är jätteroligt !

Skriver en fråga tex. Vilken är din favorit saft?? (efter det skriver jag om ni ska skriva något specielt) 

sedan skriver jag min..

Jag gillar Päronsaft för att det är söööt och jag älskar färgen som blir när jag blandar den..

Fast såklart kommer jag göra hästfrågor!!


Här kommer häst frågan:

Vad har du för stövlar ??   

  • Vad tycker du om dem??
  • Bra/Dåliga
  • Utseende
  • Funktion 
Ja ni fattar skriva vad ni tycker om era stövlar..
Jag har svarta Mountain Horse Suprime High Rider storlek 39 x-tra smala x-tra höga. Jag gillar stövlarna för att de är mjuka och att de sitter slickade mot benet vilket jag tycker ger ett bra stöd.De är snygga men jag tycker att det är lite svårt att få dem blanka man få använa sko kräm för att få dem blanka men det kanske är jag som har fel puts medel.. Ge gärna tips på bra krämer och sådant som gör läder blankt..
//Malinobagge
Av Malin Grotherus - 11 januari 2012 22:26

Hejsan ! 

Rubriken förklarar kanske de senaste dagarnas dåliga bloggande... ;) 

Jag var hos Nina igår och det känndes helt okej, jättebra stundtals..Ja föhoppningsvis förtsätter vi vår utväcklings kurva ännu mer uppåt :) 

Hos Nina tränade jag på lite vägar ur mästerskaps programet som jag tycktevar lite knepiga.Det gick faktiskt mycket bättre i traven än vad jag trodde att det skulle göra. Galoppen gick helt okej men den vägen är rätt svår så den fick vi i bakläxa till nästa gång. Sedan skulle jag försöka rida Bagge lite högre än jag brukar och försöka få upp framdelen lite mer i galoppen så att sprången blir lite luftigare. -sammanfattning av lektionen Svårt men roligt!


Idag skrittade jag och travade i Hoppsadeln i ca: 30 min.

Efter det fick Bagge lite massage, jag fixade med hovfettet+att jag klippte lite på manen för den spretade så..

Ska tacka mamma för att hon har ritat FEI´s Inledande och Mästerskaps programmen åt mig och för att du håller på och ritar lagtävlan.. TACK MAMMA :)

     

Dålig bild tagen med datorns kamera.. :)

//Kramiz MalinoBagheera

Av Malin Grotherus - 7 januari 2012 22:46

Hej !

Igår var jag med Lollo och det har ni läst om..men jag tog lite bilder med min riktiga  kamera..Så imorse satt jag och redigera dem..+ att jag fixade lite bilder på min kompis efter det är det nog jag som står på tur att få lite bilder fixade...Ny profilbild på FB kanske.

Skrittade Bagge idag eftersom vi tränade rätt hårt igår..Han var rätt pigg och jag har rätt ont i mina magmuskler jag är inte van att rida på de sättet.. :) (Jag kommer inte änns ihåg senast jag hade träningsverk innan det här :) )


Sen har jag varit på innebandy match det var en jämn match och killarna var jättenära på att reducera när det var 3 sekunder kvar. Men det slutade 2-1 till motståndarna..Det har varit storvreta cupen det är därför jag har varit på så mycket innebandy den här helgen..Och bara för att skryta lite ;) Så har min lillebror Max fått 2st Matchens-lirare tröjor +det ligger en kort intervju på Sportwire.. :)


Här kommer en bild på Lollo som jag tyckte blev Cool (Hoppas att det är okej Lollo annars får du messa):

Stolt fotograf och Redigerare :)

 

Och Filippa och Barre(du får skriva på FB om du vill att jag ska ta bort den) :

Lika stolt över det här! :D

//Kramiz Malinobagheera :)  

Av Malin Grotherus - 6 januari 2012 18:27

Sitter på mitt rum och brevid mig sitter............................................
.

VÄRLDENS BÄSTA LOLLO!!!!!!!!  (Det står det i alla fall i min telefon ;) )


Nu får lollo blogga lite om sig själv då hon kommer att få blogga om jag är borta...


Hejsan alla sköna läsare! :D
Mitt namn äl Lovisa, men Malla kallar mig för Lollo. ;) 

Jag är 14 år jag med, och känner Malin sedan vi gick på låg- och mellan-stadiet tillsammans. Då var vibästa vänner.

( Och Vivvi, men henne tar vi någon annan gång. ;) ) 

Jag rider förstås också. Jag började innan Malla, men tog sedan ett uppehåll och började igen efter att hon ridit i några år. Okej... Detta kanske ni inte bryr er om, men iaf. x)

Mina intressen förutom att rida är att skriva (jag skriver noveller och texter hela tiden), åka skidor och snowbord, fota, baka och läsa. <3 (Harry Potter in my <3) 

Som sagt har jag ställt upp på att blogga om Malin är borta, så vi får väl se om ni kommer läsa något av mig igen. :) Men om ni vill läsa om mig så kan ni gå in på min blogg: http://tusslover.blogg.se Lite skumt namn, men aja. c: 

Gillar ni Harry Potter så ska ni kolla in min sida där jag rapporterar det seanste om HP! http://chokladgrodan.tumblr.com Aja, ha det bra alla goda läsare! Nu lämnar jag över datorn till Malla igen. Ses och hörs! ;) 



     

En bild på Lollo och mig. Lite dålig kvalite på bilden tog med web Cam :)

Kramiz Malinobagheera+lollo ;)

Presentation


Jag heter Malin Grothérus och jag har en ponny som heter Bagheera :D Jag och Bagheera tävlar i dressyr.Vårt mål är kval till SM och i bloggen kan ni läsa om hur det går för oss :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om bloggen??
 Rolig !
 Dålig uppdatering!
 Bra !
 Helt OK
 Första gången jag är inne :)
 Dålig uppdatering men bra !
 Tråkig!
 Jättebra!
 Vet inte
 ;)
 :(

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards